2021 Yılı Trendlerinden Her Gün Giyebileceğiniz 7 Moda Trendi

SheqiL

Hepiniz Haklısınız..
Katılım
7 Eki 2019
Mesajlar
1,161
Aldığı beğeni
23
Puanları
38
Konum
Fransa
Web sitesi
www.belalim.net
2020-2021 sonbahar kış modası yerini yavaş yavaş 2021 giyim modasına bırakıyor. Evlerden çıkıp sokaklara çıkmaya hazırlandığımız bu dönemde giyim konusunda kafanız biraz karışmış olabilir. Moda haftalarında izlediğimiz tasarımlar ve tarzlar da aynı kafa karışıklığını yansıtıyor; dışarı taşınan ev giyimi, her zamankinden özgür sokak modası, iddialı parçalar ile savaşan minimal parçalar… Hepsini sizin için derledik ve bu yıl mutlaka değerlendirmeniz gereken en kurtarıcı 5 trendi bir araya getirdik.

1 - Bedenimizi Özgür Bırakan Trend: Pencereli Kıyafetler​
Kıyafetlerimizin içinde bile bir çıkış yolu arıyor olmalıyız ki, bu yıl her kıyafet bir yerden açık veriyor. Bedenin belirli kısımlarını açıkta bırakan pencereli kıyafetler bu yılın en özgür parçaları arasında. Sırt dekoltesine yeni bir soluk kazandıran bu trendi aynı zamanda yanlardan bel dekoltesi veren elbiseler, kazaklar ve pantolonlarda görebilirsiniz. Kıyafetlere tam dozunda cesaret katan bu trendi günlük hayatımıza dahil etmek oldukça kolay!

elbiselerdegaje-sifon-ekose-desenli-el-c-dd13.jpg


elbiselervatkali-degaje-elbise--4a80-.jpg


2 - Klasikleşmiş Bir Trend: Çizgiler​
Güzel havalarının habercisi çizgiler bu yıl da 2021 ilkbahar-yaz modasının önemli bir parçası. Geleneksel Marine trikoların yanı sıra rengarenk ve asimetrik çizgiler hem yatay hem de dikey yönlerde her kıyafete hareket katıyor.

kazakline-basic-triko-81-8b5.jpg


pantoloncizgili-duo-pantolon-7f944b.jpeg


3 - Süzülen Trend: Bol ve Dökümlü Parçalar​
Ev stili rahatlığının ardından 2021 sokak modasının bu kadar salaş ve dökümlü parçalardan oluşması herkesi çok mutlu edecek! Kıyafetler kendini serbest bırakırken bedenler rahat kesimlerin içinde kayboluyor. Süzülen geniş pantolonlar, hafif ve akıcı kumaşlardan oluşan oversize ceketler ve üzerimizden akan takımlar bu yılın dikkat çekici sokak stillerini yaratıyor.

ceketcift-dugme-salas-blazer-2cef-d.jpg


cekettek-dugmeli-deri-blazer-ceket--d9b8-.jpg


4 - Yenilenen Trend: Polo Yaka​
Tişörtlerden ayrılıp başka kıyafetlerde kendini gösteren polo yaka bu yıl her yerde olacak. Elbiseleri, kazakları, hırkaları ele geçiren bu model yaka günlük stilinize spor bir dokunuş kazandıracak.

hirkakisa-kollu-polo-yaka-triko-hirka-49cb.jpg


kazakcrop-polo-yaka-triko-e9e2-4.jpg


5 - En Feminen Trend: Korse Kıyafetler​
Günlük kıyafetler ile bütünleşen geleneksel korse yapısı yılın en feminen trendi olarak bizimle buluşuyor. Belinizin inceliğini ortaya çıkaran bu kıyafetler ile zarif ve cesur bir duruş yakalayabilirsiniz. Korseli gömlek modellerini bir jean ile kombinleyerek daha casual bir tarz yakalarken, derin dekolteli saten bluzlar ile iddialı bir akşam şıklığı elde edebilirsiniz.

bluzkorse-dugmeli-sifon-bluz-01-9cf.jpg


bluzv-kesim-korse-detay-bluz-4a75-9.jpg


6 - En Gösterişli Trend: Hacimli Kollar​
Abartılı kesimler ve güçlü siluetler yılın trendleri arasında önemli bir yer kapsıyor. Bu trendi günlük kıyafetlerimizde hacimli balon kol modelleriyle sıkça göreceğiz. Balon kollu elbiseler, bluzlar ve kazaklar ile güçlü ve feminen bir tarz elde edebilirsiniz!

11bluzdegaje-yaka-balon-kol-bluz-e02-a.jpg


12elbiselerdrape-detay-balon-kol-elbise-.jpg


7 - Sakin Ama Etkili Trend: Minimalizm​
Renkli ve hacimli kıyafetlerin karşısında vücutta oturan modern klasikler kontrast yaratacak. Sade parçalar, siyah, beyaz ve nude tonlarda nötr renkler tercih edenler için bu yıl takip edebileceğiniz trend minimalizm. Şık ve çabasız, üzerinize oturan, aksesuarlar ile kolay kombinleyebileceğiniz elbiseler, bluzlar ve pantolonlar ile tüm minimal tarzınızı oluşturabilirsiniz.

13blog.jpg

14blog.jpg


Her zevke, her tarza ve her vücut yapısına uygun 2021 kadın modasını yansıtan en trend ürünlere ulaşmak için mylovebutik.com'u ziyaret edin!

2021 Moda Trendi
Kaynak : mylovebutik.com
 
Üst